מה הופך את לה פמפה למסעדה שתזכרו?

סקר שהוצג לאחרונה בנוגע להרגלי האכילה בחוץ של הישראלים מצא כי מעל 80% מאיתנו נוהגים “לאכול בחוץ” לפחות פעמיים בשבוע. בזמן שאנחנו מוצפים באפשרויות, סגנונות ומידע, קשה להפוך חווייה לאחת שתבלוט מעל כל השאר. אבל אנחנו מאמינים שחוויית האכילה אצלנו, בלה-פמפה, היא ייחודית מספיק על מנת שתזכרו אותה לאורך שנים רבות. הנה המאפיינים של בילוי במסעדה שיהפכו אותו לאחד שתזכרו:

image-why lapampa best restorant

 


דבר ראשון, האוכל

לא בטוח שדווקא האוכל הוא המשתנה שיגרום לכם לזכור את המסעדה בה ביליתם באופן ייחודי, כי אוכל טעים הוא דווקא לא משתנה נדיר במחוזותינו. עם זאת, אין ספק שמדובר בתנאי בסיסי לא רק למסעדה שתזכרו, אלא בכלל למסעדה שתיהנו מהביקור בה. אוכל טרי, מתובל היטב, עשוי בקפידה, וכמובן – לטעמכם, הוא השלב ההכרחי והראשון ברומן מוצלח עם בית אוכל. אם אתם אוהבי בשר ומעדיפים את הבשר שלכם עתיר טעמים, נימוח וחושני – אנחנו צולחים את המשתנה הראשון בדרך להיות המסעדה החביבה עליכם, כמו כן דגים מעושנים ובכלל המנות שיוצאות מן המטבח כל פעם, הפתעה קטנה אחרת.

 

האווירה במסעדה
זה לא קל לנו להגיד את זה, אבל קורה שלפעמים מסעדות מזון מהיר מגישות אוכל טעים. ביחד עם זאת, חוויית האכילה במסעדה כזו לא תהפוך אותה בדרך כלל לאירוע שתרצו לזכור. למה? כי התחושה המקובלת במסעדות אלה מעודדת אתכם לאכול וללכת. לעומת חוויה זו, חוויית אכילה במסעדות איכות יוקרתיות היא חווייה שבה אתם לוקחים את הזמן ליהנות מהאוכל והופכים את הסעודה לאירוע. דבר ראשון, כדאי שיהיה לכם נוח. שהשולחן והכיסא שלכם יהיו נוחים, שתהיו קרובים מספיק לאנשים שהגעתם איתם ולא קרובים מדי לאנשים שיושבים בשולחן שליד, וכן הלאה.
האווירה מורכבת גם מהנוף, האווירה  המיוחדת, מהשירות שתקבלו, מכלי האוכל שיוגשו לכם, וכדומה, והיא מושפעת גם מרמת הרעב שלכם, הציפיות שהיו לכם בנוגע למסעדה ביחס לחוויה האמיתית של הביקור בה, ומצב הרוח של השותפים שלכם לביקור או נושאי השיחה שתבחרו למהלך הסעודה.
זהו בהחלט מרכיב משמעותי בקביעת איכות החוויה בביקור במסעדה, ודווקא כאן, תרשו לנו לקבוע בביטחון שיש לנו את מה שזה לוקח על מנת לאפשר במהלך הביקור שלכם בלה פמפה אווירה גלילית מדהימה (ונוף) שלא תשכחו.

 

אחרון ולא שולי בכלל – המחיר
לקוחות שמגיעים למסעדה, נהנים מהאוכל ומהאווירה, קובעים לעצמם באופן אוטומטי ולא תמיד מודע סדר גודל של מחיר שהם מוכנים לשלם על התענוג. במקרים שבהם החשבון לתשלום הוא גבוה מהרף המירבי בו הלקוח מתמחר את הנאתו מהארוחה – החוויה כולה תדורג אצל אותו סועד כחוויה שהוא לא ירצה לחזור עליה. לכן, תשלום על ארוחה שמתאים לציפיותיו של הלקוח הוא משתנה חשוב בבניית מערכת יחסים איתו לטווח ארוך. כמובן שמחירי הארוחה משתנים על פי כמות ההשקעה ואיכות חומרי הגלם שהושמו בה. דרך אגב, הארוחה בלה פמפה היא ארוחה במחיר קבוע.

 

 

אם סקירת המשתנים לארוחה מוצלחת “עשתה לכם חשק” לנסות את הבשר המעושן הייחודי שלנו, העשוי במעשנת בתיבול ארגנטינאי איכותי ובהמון אהבה ותשומת לב והנכם מעוניינים במסעדת בשרים איכותית בצפון , בגליל המערבי – פנו אלינו ובואו לטעום אוכל נפלא ולייצר חוויות חיים!

שלח תגובה

האימייל לא יוצג באתר.

שם

הודעה