אודות

אודות

לה פמפה,  חווית אירוח בשרים אינטימית, על הגבעה הירוקה של מצפה הילה, בלב חורש אלונים סמיך שנשפך לנחל כזיב הסמוך, ממנו אל מבצר המונפורט והלאה אל הים שמנגד.
הגעתם? מרגע זה את הקצב מכתיב העשן הריחני שבמעשנת.

 הקצב האיטי הוא חלק בלתי נפרד מהחוויה.

 הבשר נתלה במעשנת שעות לפני בואכם. תהליך עשיית הבשר במעשנת אינו דומה לשום דבר אחר,  השהות הממושכת בתוך עשן שמקורו בעצים ועשבי תיבול גליליים – הופכת את הבשר לנימוח וארומטי באופן מיוחד.

התפריט משתנה על פי הבשרים שמחכים  במעשנת,   מדובר בנתחים מובחרים ועשירים. התהליך הייחודי מבטיח שהשומן יותך אט-אט ויתמזג בבשר הרך.

ערן הבעלים של לה פמפה, חובב בישול מוכשר, יליד ארגנטינה שגדל על מקורות האוכל הארגנטינאי במשפחה אנינת טעם, מביא במנות המיוחדות שלו את מאכלי ילדותו עם נגיעות גליליות.

השם לה פמפה, הינו איזור בארגנטינה,  משמעות השם הינו ערבות וטבע, האיזור ידוע בטבע המיוחד והפרוע שלו,  בגידולי הבקר ומאכלי הבשר המעולים..

האווירה הגלילית, השקט שמסביב והקצב הנינוח שבו הכל מתנהל – הופכים את כל הביקור למשהו קצת שונה.

בלה פמפה מגישים מנות ראשונות ארגנטינאיות, כמו אמפנדס וצ’וריסוס לצד מאכלים גליליים וכמובן מנות עיקריות של בשרים שנעשים בצורה ייחודית במעשנת.

 לצפייה בגלריית תמונות של המקום

ימים ושעות פתיחה
המסעדה פתוחה בימי חמישי ושישי בערב
שאר ימי השבוע לקבוצות מעל 10 אנשים.

הזמנת מקום בתיאום מראש, לפחות מספר שעות קודם