מלה פמפה הגלילית לאקספרס בנהריה
אי שם בשנת 2014 פתחנו את לה פמפה. לה פמפה הגלילית שפעלה בסופי שבוע, הוקמה ליד בית המשפחה במצפה הילה ואפשרה לנו להתענג על אירוח טוב, אוכל טוב, שמחה והנאה.
עכשיו, כשלה-פמפה המיתולוגית סגורה זמנית לאור המצב הבטחוני, אנחנו מציעים את אותן מנות בשר מופלאות, את הבשרים המעושנים, כריכים עם הבשרים והנקניקיות העסיסיות – במתחם הפוד טראק שבנהריה, המחירים לכל כיס והשירות מהיר.
בחרנו בנהריה לא במקרה – אילנית מגיעה מנהריה ומבחינתנו מדובר בסגירת מעגל. ואם כבר בנהריה, אחרי הפעילות המספקת בלה פמפה שבמצפה הילה, היה לנו חשוב שגם במיקום החדש שלנו הטבע “ישחק תפקיד” בחוויה הקולינרית עבור מי שמגיעים לאכול אצלנו. הפוד טראק שלנו ממוקם בחלק הכי יפה של נהריה – עם נוף לים, שפע של מדשאות ירוקות ופינות ישיבה נעימות, וגני שעשועים לקבוצות שמגיעות לאכול עם ילדים.
לה פמפה נהריה- סיפור של מסורת, טעמים וחיבור בין דורות
כשאתם נוגסים בכריך “השילוש הקדוש” שלנו, אתם לא רק טועמים – אתם הופכים לחלק מסיפור.
לה פמפה היא סיפור של משפחה, מסורת קולינרית ואהבה לאוכל.
הכול התחיל במטבח המשפחתי של מסעדת לה פמפה, שם ריחות של בשרים נצלים וטעמים ייחודיים חיברו בין דורות.
שם, בין להבות הגריל ועשן עדין, נולדו הטעמים שמגדירים אותנו – בשרים שנצלים באהבה ובסבלנות, עם טכניקות מסורתיות ושילוב מדויק של תבלינים ייחודיים.
הדור הוותיק הביא את החום, הסודות, והאהבה לאוכל – מתכונים שעברו מאב לבן, יחד עם תשומת הלב לפרטים הקטנים.
הדור הצעיר, שגדל בין סכינים וסירים, לקח את התשוקה הזו והפך אותה לחוויה קולינרית מודרנית, מלאת יצירתיות וכישרון, אך תמיד עם שורשים עמוקים.
הכריך שהתחיל הכול
זה התחיל ככריך של הצוות – ביס אחד שהפך ללהיט.
“כריך השילוש הקדוש” הוא לא רק מנה, אלא מסע של טעמים שמחבר בין השורשים המשפחתיים של לה פמפה שבארגנטינה לחדשנות של ימינו.
כשאתם לוקחים ביס, אתם לא רק טועמים – אתם שותפים למסורת, לחזון, ולתשוקה שמניעה אותנו ליצור את המנות הכי טובות עבורכם.