מעשנת בשרים

מעשנת בשרים

במסעדה שלנו אנחנו מגישים בעיקר בשרים ממעשנת בשרים. מדובר בנתחי בשר איכותיים (מתוך מבחר שאנחנו מכינים מבעוד מועד), מתובלים בעבודת יד ומעושנים בדרגת עשייה מושלמת, להנאתם של חובבי הבשר. חשוב לקחת בחשבון – מדובר בארוחה עבור אלה מאיתנו שאוהבים לאכול, ואוהבים בשר.

מי שיהנה באופן מושלם מארוחת בשרים אצלינו הוא חובב (או חובבת) בשרים אמיתי, שנהנה לנעוץ שיניים בנתח בשר איכותי, שירגיש את ההבדל בעשייה בין נתח בשר מבושל, צלוי או מטוגן לבין נתח הבשר הנימוח, הריחני והעסיסי המתקבל במעשנת, ורצוי שיגיע רעב.

הבשר שאנחנו מכינים במעשנת הבשרים אינו מוכן לאחר שהגעתם. הוא מקבל תשומת לב ו”מבלה” במעשנת הבשרים במשך שעות עוד הרבה טרם הגעתכם. הכנת הבשר במעשנת הבשרים היא תהליך ארוך, איטי ומדוייק שאנחנו מאמינים שהבאנו לכדי שלמות תוך ניסיון ולמידה. בגלל שהכנה של בשר איכותי במעשנת היא אולי הדרך הכי מפנקת לאכול בשר, והיא גם דורשת הכי הרבה תשומת לב, זמן ואהבה לבשר.

 

החושניות שבבשר ממעשנת
מי שאוהב לאכול בשר, יכול לחשוב בהבדל בטעמים, בין בשר עשוי במעשנת לבין כל סוג אחר של הכנת בשר. הבשר ממעשנת הוא נימוח יותר, ריחני יותר. הטעם שלו מועצם. יש משהו מאוד חושני בחוויית החשיפה לטעם הזה, שיש בו משהו מעושן ומשהו קצת יותר אדמתי, וההכנה שלו הרבה יותר איטית וממלאת אותו בטעמים וריחות אותנטיים, שאי אפשר להשיג בשום דרך אחרת. חוויית העונג מטעמי הבשר המעושנים, הריחות האופייניים למנות כאלה, המרקם בפה והעסיסיות – היא חווייה חושנית, ועונג עבור מי שבאמת אוהב לאכול בשר.

 

ומה עוד חוץ מהבשר?
חוויית הארוחה במסעדה שלנו היא חוויה כוללת, במהלכה אנחנו משתדלים לפנק אתכם מההתחלה ועד הסוף. תוכלו ליהנות ממנות פתיחה קטנות ומפנקות, סלטים ארגנטינאיים, תוספות עשירות וחמות כמו תפוחי אדמה ובטטות במעשנת, שתייה קלה, וכמובן – בשרי המעשנת לפי המבחר באותו היום.
והנוף……
כמו הרבה מסעדות בגליל המערבי, גם אנחנו נהנים מנוף חלומי. האווירה הגלילית, השקט שמסביב, גם לעיניים וגם לאזניים, והקצב הנינוח שבו הכל מתנהל – הופכים את כל חוויית הביקור למשהו קצת שונה.
גם האירוח במסעדת לה-פמפה הוא קצת שונה. מכיוון שמדובר במסעדה שהיא גם חלום שהתגשם עבר בעליה, אנחנו משתדלים לאפשר לכל סועד ולכל אורח חוויית ביקור ייחודית, אינטימית ומפנקת שתשאיר לו טעם של עוד מהביקור אצלינו…